Második hírlevél - Közvéleménykutatás

2014.12.03 15:23

Ma második alkalommal fordultam hírlevélben a honlap iránt érdeklődést mutató kollégákhoz, ismerősökhöz. Közeledvén az uzemilapok.com első évfordulójához, némi visszajelzést szeretnék kérni: érdemes-e folytatni a honlap szerkesztését? (Begyűjteni való adat még bőven lenne)

Ezt a megerősítést erősebb jelzéssel szertném kérni, mint egy FB-lájk. Összekapcsolom egy nemrég indult okostelefonos alkalmazással - a buxa.eu oldalon olvashattok erről bővebben -, amely talán a leghatékonyabb pénzküldési módszer kis összegek továbbítására. (magánszemélyek között ingyenes)

Valóban jelképes összeg elküldésévél lehet szavazni: már egy forint is azt fogja üzenni nekem, hogy támogatod az oldalt. Az adományokat 300 Ft-ban maximáltam.

Ha 20-30 kolléga elküldi ezt a megerősített szavazatát, akkor össze fog jönni a következő évre a domain névre fizetendő, mintegy 6500 forint.

Az adományok listáját itt közölni fogom, kivéve, ha valaki a neve mellőzését kéri. Amennyiben netán a 6500 forntnál több jön össze, akkor az összeg nagyságától függően, több évre fogom megvenni a domaint.

 

                        A hírlevél innen tölthető le:

                                                                                    Közvéleménykutatás.docx (31914)